Välkommen till festveckan i Sollefteå 

 

 

 

 Hela familjen trivs på Nipyran 

 

 

 

 Simma lugnt i Älvsimmet 

 

 

 

 Ladda för Broloppet 

         
     
       
         
  sagabio 0807   
         
         
       

Adée sjunger World on Fire på Laxfestivalen

Det har blivit en hektisk vår för Adée. I början av året vart hennes singel ”World on Fire” nominerad till årets låt på Scandinavian Soul Awards. Hon uppträdde i mars på världens största showcasemässa SXSW (Southby southwest) i Austin Texas. Där hennes gitarrist Bitte Appelqvist blev stungen av en Skorpion. Det slutade dock lyckligt och hon gjorde stora framgångar och avslutade hela mässan på det legendariska spelstället Stubb’s.

Direkt efter det åkte hon till Los Angles och inledde ett samarbete med Grammy vinnaren Tim Sonnenfeldt som bland annat jobbat med Usher och Diplo.

Framgången gjorde så hon blev inbjuden till världens nästa största showcasemäss Candian Music Week i Toronto där hon spelade i maj och åkte direkt till NYC för några nya hemliga sammarbeten.

Nu i juni åker Adée till musikbranschmässan Midem. Hon har blivit utvald att få medverka på Midem Artist Accelerator som enda Nordisk artist. Över 500 artister från hela världen var med och tävlade om platser och tolv väljs ut. Dessa tolv får ett specialsytt program på den internationella musikmässan Midem i Cannes, Frankrike i Juni (3:e till 6:e).  I juryn sitter toppnamn inom musikindustrin i världen bland annat Timbaland (Artist/Producent), Christopher Kaskie (VD för Pitchfork, en av världens medst inflytelserika musikbloggar), Ethiopia Habtemariam (VD för Motown records), Tom Windish (VD Windish Agnecy / Paradigm ett av USAs stösta bokningsbolag).

Direkt efter Midemn släpps Adées nya singel "Make my day" som är en försmak på det debut album som kommer till hösten.

 

 

Guldsponsorer