ARTISTSPONSOR

 MEDIESPONSOR

TRYGGHETSSPONSOR

Biljetter online

Söndag 22 juli 2018

Söndagen börjar med Colorrace där du möter färg på din väg från Risön till Stadsparken. Kvällen avslutas med konsert i Sollefteå Kyrka. 


NipColorRacet

Succén från 2018 är tillbaka!
Efter det här loppet kommer du inte att skryta om din tid eller prestation, utan om hur roligt du haft det.

Vi börjar på Risön, går sedan via bron över till gågatan för att sedan så småningom gå i mål i Stadsparken. Under loppet kommer du att möta skum och färg vilket kommer sätta färg på din tillvaro under loppet.

Start på Risön kl 12.00. Alla är välkomna. Ingen anmälan krävs. Loppet är gratis.

Tänk på detta:

För effektens skull vill vi gärna att du har på dig en vit/ljus T-shirt men tänk också på att du kommer att bli rejält blöt av skum och vattenhinder

Sätt inte heller på dig din favorit T-shirt eller ditt finaste plagg.

Färgen vi använder är färgsatt majsstärkelse. Färgen är ofarlig men inte särskilt god att äta i större mängder. Färgen är lätt att tvätta bort och räkna med att du kommer att behöva duscha och tvätta dig själv från topp till tå när vi är klara. Har du nyligen blekt håret så kan det bli så att håret kommer att få en nyans av färgen.

Till alla små rekommenderar vi starkt att man har med sig solglasögon för att skydda ögonen. En rekommendation är att ta med vattenflaskor och handdukar. 


18.00 - Konsert i Sollefteå Kyrka
 

Höga kusten vokalensemble under ledning av David Wahlén.

Höga Kusten Vokalensemble ger ett varierat program med både känd och mindre känd musik. Repertoaren sträcker sig från nationalromantiken, via den tidiga musiken till nyskriven medryckande körmusik. Fri entré men gärna en kollektpeng! 
 


Guldsponsorer